<< Terug naar bookmakers overzicht

Ga direct naar Betway.be 

Voetbalgokken bij Betway

Betway, oorspronkelijk afkomstig uit Engeland, draait in België met hun goksite al sinds 2006 mee. In die tijd heeft Betway als online bookmaker een goede naam opgebouwd en weten veel Belgische spelers het wedkantoor van Betway te previleren bovenop de andere beschikbare online goksites. In België, maar ook ver daar buiten heeft Betway vooral naamsbekendheid vergaard door te sponsoren bij het darten, maar ook zeker als hoofdsponsor van West Ham United uit – hoe kan het ook anders – Engeland. Lees hier wat onze bevindingen zijn met gokken op voetbal bij Betway en krijg een compleet beeld van wat je allemaal te wachten staat bij deze bookmaker.

Betway België heeft genoeg aanbod voor elke sportfan

Betway heeft een ontzettend uitgebreid spelaanbod, zodat een fan van elke sport aan zijn trekken kan komen. Zo kun je inzetten op andere grote sporten als tennis, darten of Formule 1, maar ook op minder populaire sporten zoals ijshockey of paardenrennen. Voor voetballiefhebbers is Betway al helemaal een walhalla. Competities uit allerlei landen zijn beschikbaar: Nederland, België, Duitsland… noem het allemaal maar op. De Engelse roots van het bedrijf zijn wel duidelijk terug te zien doordat de meeste inzetopties gericht zijn op Engelse competities. Per wedstrijd heb je genoeg weddenschappen die je kunt afsluiten. Hoewel er sommige weddenschappen ontbreken, heeft Betway een prima ruim aanbod voor pre-match wedden.

Live wedden bij Betway

Naast het standaard pre-match wedden, kun je bij Betway sinds een tijdje ook live wedden. Net als bij pre-match is vrijwel elke sport aanwezig, maar heeft vooral de voetbalfan ruime keuze.  Om je een zo goed mogelijk beeld van de wedstrijd te kunnen geven, heeft Betway allerlei informatie overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo krijg je inzichtelijk de opstelling, het aantal schoten op het doel, het aantal kaarten en het aantal hoekschoppen te zien. De tussenstand ontbreekt natuurlijk ook niet. Hoe groter de competitie, hoe meer informatie je kunt opvragen. De statistieken worden gedurende de wedstrijd bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de website.

Cash-out bij een minder geslaagde weddenschap

Spelen en een voetbalvoorspelling doen bij een online bookmaker blijft gokken, hoe goed je je ook voorbereid. Als het niet gaat zoals je wilt, kun je bij Betway kiezen voor een cash-out. Hiermee beëindig je voortijdig je weddenschap. Alleen wat tot dan toe is gebeurd in de wedstrijd telt dan nog mee. Er zijn verschillende weddenschappen die in aanmerking komen voor zo’n vervroegde cash-out, herkenbaar aan een speciaal icoontje.

Goed voorbereid en op de hoogte door Betway

Toch is voorbereiding het halve werk. Dit wordt gemakkelijk gemaakt met de Betway blog, waar je op de hoogte gehouden wordt van alle relevante nieuwtjes en ontwikkelingen. Ook op sociale media zoals Facebook, Twitter of Instagram kun je terecht voor dergelijke ontwikkelen. Zo ga je met goede voorbereiding en vol goede moed de wedstrijd in.

Betway biedt gebruiksvriendelijke goksite voor weddenschappen

Een makkelijk platform maakt het inzetten op sportwedstrijden een hoop plezieriger en in potentie ook winstgevender. Hoe sneller je kunt reageren op ontwikkelingen in de wedstrijd, hoe meer je kunt verdienen. Gelukkig is het platform van Betway daar uitstekend geschikt voor. De indeling en menu’s zijn overzichtelijk vormgegeven, zowel op de desktopversie als op je mobiel. Je kunt snel kiezen uit aanbevolen wedstrijden, maar ook zoeken naar specifieke wedstrijden. Inzetten gaat op een intuïtieve manier en kan heel snel gebeuren.

Geld opwaarderen en opnemen van je account

Je saldo op Betway kun je heel makkelijk regelen. Het saldo verhogen kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan e-Wallets zoals SKrill of Neteller, maar ook aan een bankoverschrijving of via een creditcard. Ook uitbetalen gaat snel en vlot. Vaak heb je binnen enkele (werk)dagen je gewonnen geld al uitbetaald. Dit gaat op dezelfde manier als waarop je het saldo hebt gestort. Voordeel van Betway is dat je lage storingslimieten maar ook opneemlimieten hebt. Zo kun je bijvoorbeeld met 10 euro op je account al je eerste weddenschap afsluiten. Ook als je 10 euro bij elkaar hebt gewonnen, kun je een uitbetaling aanvragen. Betway is daarmee een van de meest toegankelijke en soepele bookmakers als het gaat om het saldo van je account verhogen of opnemen, vooral handig voor de beginnende speler of de speler met een kleiner budget.

Speciale service: Betway Boosts

Een belangrijke factor bij het kiezen voor een bookmaker zijn de noteringen. Deze zijn bij Betway zeker niet slecht, maar veel andere bookmakers bieden wel duidelijk betere noteringen aan. Vooral bij speciale wedstrijden kan de notering van Betway positief verrassen, al moet je daar wel goed naar zoeken. Zoek je liever niet, is Betway Boosts een ideale uitkomst. Dit is een soort bundelpakket van allerlei weddenschappen die gecombineerd een extra hoge notering opleveren. Betway Boosts kom je voornamelijk tegen bij allerlei competities uit het voetballen.

De klantenservice van Betway

De medewerkers van Betway zijn ontzettend klantvriendelijk en staan de hele dag voor je klaar op verschillende manieren. Zo kun je gebruik maken van een Live Chat waarin je binnen een paar seconden al gekoppeld bent aan een medewerker. Daarnaast kun je ook kiezen voor e-mail, als je vraag bijvoorbeeld minder haast heeft. Op de uitgebreide FAQ-pagina vind je een handig overzicht van veel eerder gestelde vragen die je vaak snel weer op weg kunnen helpen.

Kies jij ook voor Betway?

Betway is dus een groot, bekend en betrouwbaar platform waar jij naar hartenlust een weddenschap kunt plaatsen. Er zijn veel verschillende weddenschappen om af te sluiten. Naast voetbal heb je enorm veel keuze uit andere sporten. Op het gebruiksvriendelijke platform kun je zowel pre-match als live weddenschappen plaatsen. Alhoewel de noteringen niet altijd de beste zijn, kunnen de noteringen van veel wedstrijden toch vrij scherp zijn. Het opnemen en opwaarderen van saldo gaat vrij eenvoudig en vanaf kleine hoeveelheden. Betway is dus geschikt voor elke sportliefhebber, zowel de meer ervaren speler als de spelers die net zijn begonnen.