<< Terug naar bookmakers overzicht

Ga direct naar Eurotierce.be 

Voetbalgokken bij Eurotierce

Eurotierce heeft zijn website voor sportweddenschappen online gelanceerd. Zij zijn de aanbieder van paardenweddenschappen van Belgische, Franse en andere paarden. Dit alles in een wettelijk kader en in overeenstemming met de wet en om het voor haar spelers zo eerlijk mogelijk te maken en op zoek te gaan naar een duurzaam en kwalitatief aanbod!

Eurotierce introductie

Eurotierce online paardenweddenschappen organiseert weddenschappen voor de Franse en Belgische consument. Eurotierce heeft een fantastisch aanbod van internationale paardenrenwedstrijden, maar richt zich voornamelijk op Franse en Belgische wedstrijden. Eurotierce biedt je de mogelijkheid om te spelen op PMU Franse weddenschappen, waaronder de Quinté + en de dagelijkse speelpot van € 1.000.000. De dagen van de EPIQE-serie zullen de Playpot zijn om € 10 miljoen uit te delen. Wedden op paarden op Eurotierce is al mogelijk vanaf 0,50 eurocent.

Eurotierce heeft een Belgische vergunning

Sinds 1 januari 2011 worden sites zonder Belgische vergunning als illegaal beschouwd. Door op een illegale site te spelen begaat u een overtreding. De sportwebsite Eurotierce.be heeft een Belgische wettelijke licentie F +. Als u ervoor kiest om op de site www.eurotierce.be te spelen, geniet u van de bescherming die wordt geboden door de Belgische kansspelcommissie, zoals de controle op de vermindering van gokverslaving en de herverdeling van uw weddenschappen.