Als we puur naar de statistieken kijken zien we dat er veel doelpunten gaan vallen als deze twee partijen het op zaterdag tegen elkaar opnemen. Heracles Almelo heeft daarbij een zeer interessante speler. Dit is de Turkse aanvaller: Sinan Bakis. De Turkse aanvaller heeft dit seizoen geen enkel doelpunt gescoord totdat hij twee weken geleden een geweldige score boekte met 4-0 tegen Emmen. Verwacht je dat Sinan helemaal losgaat dit weekend tegen Heerenveen? Bij de bookmakers krijg je voor een doelpunt van Sinan odds van 2,25.

De Friese ploeg sc Heerenveen heeft een wat moeilijke flow te pakken en heeft bijvoorbeeld afgelopen dertien wedstrijden iedere keer een doelpunt tegen gekregen en niet de 0 weten te houden als eindstand. Heracles presteerde precies een maand geleden op 20 december erin om Heerenveen al een keer te verslaan met een 2-1 overwinning. Het was geen wedstrijd van hoog niveau, maar het feit dat Heracles nu thuis speelt en een maand geleden al won in een uitwedstrijd geeft de voetbalploeg uit Almelo zeker de beste papieren voor een overwinning.

Een gelijkspel, goed voor odds van 3.50 zijn ook een overweging waard, aangezien de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Al met al lijkt een thuisoverwinning een geweldige gokoptie en levert je gemiddeld bij de bookmakers een quotering van 2.10 op. Bij een voorspelling in de vorm van een weddenschap levert Thuiswinst & Beide teams scoren een interessante quotering van 4.00 op bij de wedkantoren. Wanneer je inzet op ‘Meer dan 2,5 doelpunten’ wordt je gemiddeld 1,70 keer je inzet uitbetaald bij een correcte uitkomst.

Categorieën: Eredivisie