<< Terug naar bookmakers overzicht

Ga direct naar Ladbrokes.be 

Voetbalgokken bij Ladbrokes

Ladbrokes is een bekende naam in de gokwereld. Soms is een bookmaker om de verkeerde redenen legendarisch geworden; dit is niet het geval bij bookmaker Ladbrokes. De naam Ladbrokes staat al meer dan 100 jaar synoniem met gokken in Engeland, en met hun intrede op de online gokmarkt hoopte het bedrijf een meer wereldwijd merk te creëren.

Waar begon het avontuur van Ladbrokes

Ladbrokes werd opgericht in 1886 en groeide in de jaren zeventig uit tot een van de meest erkende bookmakers in de Britse hoofdstraat, voordat het in 2000 zijn online goksite lanceerde. Meer recentelijk nog verwierf Ladbrokes de Gala Coral Group in 2016, voordat ze zelf werden overgenomen door GVC Holdings (eigenaren van het bekende gokmerk Bwin) in 2018. Heeft het online sportsbook van Ladbrokes de kwaliteit die past bij zijn erfgoed op het gebied van weddenschappen en een prominente plaats in het gokbewustzijn van de natie? Dat zoeken we voor je uit in deze review.

Ladbrokes-gokfuncties

Ladbrokes biedt een zeer uitgebreide reeks functies voor gokkers. Cash Out kan tot laat in een sportevenement worden gebruikt, volledig of gedeeltelijk. Met Bewerk mijn ACCA kunt u bij Ladbrokes.be inzetopties toevoegen, verwijderen of ruilen in een weddenschap die u al hebt geplaatst. De Ladbrokes Bet Builder kan worden gebruikt om markten van hetzelfde evenement in één enkel wedformulier op te nemen.

Ten slotte is livestreaming bij Ladbrokes beschikbaar voor verschillende sporten, zoals voetbal, tennis en basketbal. Om een ​​paardenrace live te kunnen zien, moet je minimaal € 1 weddenschap op de race hebben geplaatst.

Ladbrokes Odds Boost

Veel online goksites bieden je een paar kansen om de odds over de door jou gekozen weddenschap dagelijks te vergroten, maar het aanbod van Ladbrokes is bijzonder diepgaand. De laatste keer dat uw recensent inlogde, waren er zes boosts beschikbaar voor alles, van het voetbal van die avond tot de dagelijkse races, basketbal en acca’s.

Ladbrokes desktop site vs mobiel & app

Voor het plaatsen van weddenschappen online heeft u een site nodig die een naadloos en intuïtief als bookmaker een gokplatform biedt. Het is ook belangrijk dat de site gemakkelijk te navigeren is, grafisch aantrekkelijk is en snelle laadtijden heeft. De site van Ladbrokes voldoet aan een aantal, maar niet aan al deze eisen. De site zelf ziet er een beetje rommelig uit. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je toegang krijgt tot de sporten en markten van je keuze, is de gebruikerservaring prima. Voor nieuwkomers is het echter even wennen om door de site te navigeren.

Een reden hiervoor is dat er zoveel sporten en markten zijn om in te proppen. Een beter gebruik van de ruimte op de site is nodig om een ​​veel eenvoudigere en gemakkelijkere gebruikerservaring mogelijk te maken. Interessant is dat het gebruik van de site in uw mobiele browser een heel andere ervaring biedt. De mobiele versie is veel gemakkelijker te gebruiken, net als de speciale app voor sportweddenschappen.

De Ladbrokes app is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten. Als u van plan bent om vaak online te wedden, raden we u aan uw smartphone of tablet te gebruiken.