<< Terug naar bookmakers overzicht

Ga direct naar Unibet.eu 

Voetbalgokken bij Unibet

Unibet is een van de populairste bookmakers als het gaat om voetbalgokken. De aanbieder van sportweddenschappen is in 1997 in Scandinavië opgericht en heeft daardoor veel ervaring op het gebied van sportweddenschappen. Door zijn roots is de bookmaker vooral bekend in de Scandinavische landen. Het bedrijf uit Zweden heeft al langer de mogelijkheid om wedstrijden uit heel Europa te voorspellen in de vorm van een weddenschap. Sinds de site ook een Nederlandse variant heeft gekregen, is het hier ook erg populair geworden. Vrijwel elke speler van Unibet prijst te website om de professionele en gebruiksvriendelijke lay-out en de goede bereikbaarheid van de klantenservice.

Is Unibet een betrouwbare bookmaker?

Er is geen enkele reden om eraan te twijfelen dat de gokaanbieder een goede reputatie heeft. De bookmaker is immers in het bezit van een hoogwaardige EU-licentie, afgegeven door de Europese eilandstaat Malta. Ook door de Belgische Kansspelcommissie is Unibet toegekend als legale bookmaker in het aanbieden van sportweddenschappen.

Overigens is de aanbieder van sportweddenschappen een sponsorpartner van Belgische Pro League-clubs die gegarandeerd alleen samenwerken met betrouwbare en gerenommeerde bedrijven. Zelfs als sponsor van de Unibet Premier League Darts kon je niet verschijnen als je niet absoluut zeker wist of je legaal handelde.

Afgezien daarvan behoort de aanbieder tot de Kindred Group (voorheen Unibet Group plc) en staat het bedrijf met Unibet-aandelen genoteerd op de Stockholm Stock Exchange en wordt daarom nog regelmatig gecontroleerd door de verantwoordelijke beursregelgever.

Het aantal klanten wereldwijd is in de loop der jaren gestegen tot meer dan 6 miljoen. Ook in België is bookmaker Unibet flink toegenomen afgelopen jaren, met bijvoorbeeld ook steeds meer vestigingen en is de populariteit van het online gokplatform ongekend hoog in België.

Wat heeft Unibet allemaal te bieden?

Unibet heeft als online gokprovider een breed scala aan weddenschappen te bieden. Bij de aanbieder uit Scandinavië vind je immers meer dan 30 verschillende sporten.

Voetbal speelt hierbij de onbetwiste hoofdrol. Voetbalfans kunnen zich verheugen op een groot aantal weddenschappen. U uiteraard ook wedden op wedstrijden tussen de Belgische topcompetities. Weddenschappen op de beste competities uit Oostenrijk, Nederland en bijvoorbeeld Zwitserland zijn natuurlijk ook beschikbaar. De meeste speciale weddenschappen in de weddenschappenportefeuille zijn voor topwedstrijden in de Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga en Ligue 1.

Hier kunt u tot 50 speciale weddenschappen per spel verwachten.

De grote clubcompetities Champions League en Europa League zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd met een breed scala aan gokmarkten.

Professioneel en gebruiksvriendelijk gokken bij Unibet

De website van Unibet nodigt ontzettend uit om direct te beginnen met bookmaken. De website is fraai vormgegeven, met sprekende foto’s van allerlei sportvelden en het herkenbare groen, zwart en witte kleurschema van Unibet zelf. Het design is naast fraai ook erg overzichtelijk door de ruime opzet en duidelijke menu’s.

Voor beginnende spelers op Unibet is het aan te raden om rustig de indeling van het sportsbook door te nemen. Op de homepage vindt je de meeste informatie, bijvoorbeeld over wedstrijden die nu bezig zijn of belangrijke toernooien. Je kunt zowel op uitgelichte wedstrijden inzetten als op een specifieke wedstrijd zoeken. Nieuwe spelers registreren zich snel via de registratieknop en zijn snel klaar om in te zetten op allerlei soorten wedstrijden.

Unibet mobiel wedden

Naast een fijn werkende website kun je via Unibet ook gemakkelijk weddenschappen plaatsen via je mobiel. Dit kun je zowel doen via de mobiele versie van de website als de Unibet app. Op de website werkt alles hetzelfde als op de gewone website, maar dan geoptimaliseerd voor een mobiel of tablet. De app biedt nog extra handige functies, zoals het pre-match of live wedden, het bekijken van livestreams of het ontvangen van notificaties over de door jou gekozen wedstrijden. De app is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android. De app voor iPhone is direct uit de App Store downloaden, gebruikers van Android kunnen hem alsnog installeren via een speciale webpagina op de Unibet website zelf.

Unibet heeft altijd passende wedstrijden door het enorme aanbod

Voor voetballiefhebbers is Unibet een echt walhalla. Je kunt er ten eerste al kiezen tussen pre-match of live gokken. Daarnaast heb je ruime keuze uit ruim 35 verschillende voetbalcompetities uit allerlei landen en nog continentale toernooien als de Europa League of de Afrika Cup. Met deze ruime keuze kun je op een dag tot wel 70.000 (!) voetbalweddenschappen plaatsen. Tot slot zijn er voor het wedden zelf ook een hoop opties. Je kunt simpelweg wedden op ‘over / under’ het aantal doelpunten, maar bijvoorbeeld ook op ‘Asian Handicap’ of ‘Both teams to Score’. Als je op een andere sport dan voetbal wilt inzetten, biedt Unibet veel verschillende grote en kleine sporten aan. Voor elke sport is een kleine wedgids met statistieken beschikbaar, zodat je ook op sporten in kunt zetten waar je zelf wat minder vanaf weet.

Constante vernieuwing en ontwikkeling bij Unibet

Als een van de grotere bookmakers zit Unibet niet stil om deze positie ook te behouden. Sindskort kunnen spelers gebruikmaken van de Bet Builder. Deze nieuwe manier van gokken binnen één wedstrijd maakt deze wedstrijd nog spannender. Binnen de Bet Builder kun je pre-match allerlei verschillende weddenschappen binnen een wedstrijd afsluiten. Zo kun je het aantal doelpunten voorspellen, maar ook wie de eerste goal maakt of wie de eerste gele kaart krijgt. Binnen een wedstrijd kun je twaalf van deze weddenschappen selecteren. Let op: om te winnen moet je ze wel allemaal goed hebben. Als je dit lukt, staan daar natuurlijk wel hogere beloningen tegenover. Dit lijkt misschien op het bekendere combi bet, toch is er een verschil. Bij de combi bet combineer je verschillende wedstrijden, en bij Bet Builder draait alles om één match.

Bij Unibet ben je verzekerd van hoge noteringen

Bookmakers zijn vrij om hun winstmarges op weddenschappen te kiezen. Unibet heeft gekozen voor vrij lage winstmarges vergeleken met andere bookmakers. Dit is goed nieuws, want lagere marges leiden tot hogere uitkeringen voor jou als speler. Het is daardoor nog aantrekkelijker om voor Unibet te kiezen. Zijn de winsten je nog niet hoog genoeg? Kies dan voor een speciale inzet zoals de combi bet, de Bet Builder of wedstrijden met hogere noteringen en je zult de winsten flink zien stijgen.

Hoe makkelijk kan je bij Unibet je saldo opwaarderen of laten uitkeren?

Het storten of opnemen van geld is net zo belangrijk als het spelen zelf. Je wilt natuurlijk dat dit veilig en makkelijk gebeurt. Voor het opnemen heb je ruime keuze uit verschillende partners. Denk hierbij aal Skrill, PayPal of Paysafecard. Ook een bankoverschrijving is mogelijk, al duurt het opwaarderen dan vaak wel wat langer. Uitbetalen is mogelijk vanaf 15 euro. Unibet vraagt hiervoor geen extra kosten. Je kunt zelf je maximale stortingslimieten bepalen op Unibet. Standaard staat dit op 500 euro in de week. De limieten zijn echter aan te passen per dag, week of maand. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je in een periode kunt opwaarderen en geef je dus niet meer uit dan je wilt.

Veiligheid en verantwoordelijkheid bij online gokken

Veilig en verantwoord kunnen spelen is wel een prettig gevoel bij online gokken. Unibet staat bekend om deze eigenschappen. Dit wordt bevestigd door de vele certificaten die de website heeft, onder meer die van de strenge Belgische Kansspelcommissie. Je gegevens, zowel persoonlijk als financieel, zijn dus altijd goed beveiligd. Ook voor gokverslavingen is Unibet goed bereikbaar. Online bookmaken is voor veel mensen een mooie hobby, maar het risico op doorslaan blijft altijd bestaan. Unibet bekommert zich zo om haar spelers, dat je zelf geholpen kunt worden via de klantenservice. Zo weet je zeker dat je veilig én verantwoord kunt spelen.

Uitstekende klantenservice en de Unibet community

Naast gokverslavingen kun je natuurlijk ook gewoon voor al je andere vragen terecht bij de klantenservice van Unibet. De klantenservice bij Unibet is zeker overtuigend met contactmogelijkheden via e-mail en live chat. Deze laatste is de hele week bemand, van 10.00 tot 00.00 uur. Bovendien worden e-mails 7 dagen per week in de Nederlandse taal beantwoord. Je kunt 24 / 7 een live chat starten in het Engels. De chat is echter wel lastig te vinden: via een speciale video op Unibet word je er naartoe gedirigeerd. Je kunt ook de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de help-pagina
  2. Klik op ‘veelgestelde vragen’
  3. Klik op de optie ‘contacteer ons’
  4. Ga naar de live chat

Je bent overigens niet verplicht deze livechat te gebruiken. Je kunt ook kiezen voor contact via email. Ook dit kan in het Engels of Nederlands. Als je simpelweg van gedachten wilt wisselen met andere online bookmakers, richt je dan eens tot de gezellige Unibet community. Deze kun je vinden via het gokplatform zelf.

Buiten deze tijden heeft het wedplatform van Unibet ook een schat aan verzamelde antwoorden op de meest gestelde vragen. Deze zijn voorzien van een zoekfunctie.

Voor degenen die de Engelse taal machtig zijn kunnen ook bellen met de Engelssprekende Unibet klantenservice. Deze is bij Unibet de klok rond beschikbaar, zowel per e-mail als via livechat in 24/7 modus.

Al met al is de klantenservice bij Unibet zeker prima te noemen en staan ze als bookmaker dagelijks voor iedere Belgische speler klaar.

Unibet ervaringen

Volgens onze Unibet-ervaring kunnen gemiddeld ongeveer 30 speciale weddenschappen worden verwacht voor grote competities. Er zijn zeker gokaanbieders die meer gokopties in de aanbieding hebben. Of dit nodig is, hangt echter van elke speler persoonlijk af. Immers, lang niet iedereen put de uitgebreide gokmarkten uit.

Naast voetbal is ook de brede gokportefeuille overtuigend. Zo zijn weddenschappen van andere massasporten zoals tennis, honkbal, basketbal en motorsport ook op grotere schaal beschikbaar.

De oorsprong uit Scandinavië laat zich ook raden door de bovengemiddelde aanwezigheid van populaire Scandinavische sporten zoals biatlon of ijshockey.

Bookmaker Unibet biedt ook  esports en bedient hiermee een groeiende interesse in virtuele sporten met gokaanbiedingen voor de absolute top eSport-games zoals Call of Duty, League of Legends, Dota 2, CS: GO en Overwatch.

De online bookmaker gaat ook niet voorbij aan de sport in de buitenwereld. Je kunt dus stoom afblazen in vrij ongebruikelijke sporten zoals Gaelic Sports, Futsal, Floorball en Cyclocross.

Spelers zullen zeker een breed scala aan weddenschappen vinden, maar toch komt Unibet niet in de buurt van de top van de gokaanbieders, vooral als het gaat om inzetdiepte.

Kies jij ook voor Unibet?

Unibet is niet voor niets een van de meest populaire bookmakers in de Lage Landen. De website werkt fijn, zowel op laptops als op een mobiel apparaat. Daarnaast heb je veel verschillende sporten en manieren om in te zetten en krijg je daar een hoge notering voor terug. Geld opwaarderen of opnemen gaat makkelijk en snel. Al je gegevens zijn veilig door de vele certificaten waarover Unibet beschikt. Bij vragen of problemen kun je je richten tot de goedbereikbare klantenservice of de Unibet community. Wij vinden Unibet dus een uitstekende online bookmaker. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een account aan en speel snel mee.