Het EK komt er weer aan. Dat betekent dat veel voetbalfans waarschijnlijk wel weer de voetbalwedstrijden willen gaan voorspellen. Maar wat wordt hier nou mee bedoeld? Wat houdt een wedstrijd voorspellen in?

speelschema

Wat houdt het in?

Als je een voetbalwedstrijd gaat voorspellen, doe je dit op internet. Er staan een aantal clubs die tegen elkaar gaan spelen. Als je het speelschema weet, kun je gaan voorspellen. Je gaat dus eigenlijk een weddenschap aan en wie er wint, wint een prijs. Je hebt verschillende soorten weddenschappen. Je kan bijvoorbeeld zelf een poule starten met vrienden. Iedereen doet zijn eigen voorspelling. Je spreekt met deze groep af, waarmee je de poule bent gestart, wat de prijs zal zijn voor degene die wint.

De voorspel strategie en advies

  • Als iemand die meer ervaring heeft in deze wereld van wedden, en diegene wil je advies geven. Volg deze dan op. Tenzij je zelf degene bent met veel ervaring.
  • Kies een bookmaker die goed bij je past. Een bookmaker is iemand die het mogelijk maakt om deze voorspellingen van voetbalwedstrijden te doen en te wedden.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van de eventuele bonussen die bij de bookmaker worden aangeboden.
  • Probeer voor jezelf methodes te ontdekken die goed werken voor jou bij het voorspellen van een wedstrijd en kom erachter hoe jij het beste kan profiteren. Een eventuele methode kan zijn sure bet. Hiermee heb je een grote kans om te winnen. Pas hier alleen wel heel goed mee op.
  • Als je twijfelt of je bent op zoek naar statistieken, kan je dit eventueel opzoeken op internet. Op internet staat best veel informatie.
  • Je kan eventueel een elektronische portemonnee gebruiken.

Nu je weet wat voetbalwedstrijden voorspellen inhoudt en advies hebt gekregen, kan je beginnen met wedden! Stel je poule samen en voorspel de wedstrijd. In juni zit je aan de buis gekluisterd om naar het EK te kijken! Wie weet win je wel.