Geen van beide partijen kan zich hier nog een mislukking veroorloven. Toch is geen van beide teams de laatste tijd in staat geweest om de zaken verdedigend strak te houden. De spelers scoorden vier doelpunten in elk van de laatste drie competitiewedstrijden tegen Twente, Heracles en Vitesse. Omdat beide teams op doel waren in acht van de negen voorgaande H2H-ontmoetingen, ziet de keuze voor Beide teams om te scoren eruit als een bankier met een quotering van 1,61.

Wat betreft de wedstrijdwinnaar, we kunnen de waarde vinden in het steunen van de gastheer. Allereerst won Den Haag zeven van de tien thuiswedstrijden met Emmen. Een mooi voetbalstatistiek voor een afweging voor een weddenschap bij de bookmaker. Ten tweede kregen hun rivalen vier doelpunten tegen in elk van de laatste drie competitiewedstrijden. Ze zullen naar het Cars Jeans Stadion reizen na vier opeenvolgende nederlagen. De thuisoverwinning wordt uitbetaald tegen een notering van 2,55.

ADO Den Haag vs Emmen Head-to-head

  • Het onderlinge record is allemaal vierkant, aangezien de teams tot nu toe 8 overwinningen per stuk hebben behaald in 21 ontmoetingen.
  • De twee partijen deelden deelden in een 1-1 gelijkspel toen ze elkaar ontmoetten in het eerste deel van het seizoen, medio december vorig jaar.
  • We zouden zaterdag doelpunten kunnen maken, want bij acht van de laatste negen H2H-wedstrijden tussen deze twee wedstrijden staan ​​beide partijen op het scoreformulier.
  • ADO Den Haag zal vertrouwen op de traditie in thuiswedstrijden, aangezien ze er zeven hebben gewonnen, twee gelijkgespeeld hebben en slechts één van de tien H2H-wedstrijden in Cars Jeans Stadion hebben verloren.
Categorieën: Eredivisie